Allerede helt tilbage i februar måned faldt jeg over BARNEVOGNEN! En barnevogn som jeg godt vidste jeg ikke havde råd til overhovedet! Men for fanden jeg var solgt og det føles, som kærlighed ved første blik…! Suk! Men som det fornuftige menneske jeg jo er ville jeg bare ikke give over 10.000 kr. for en skide barnevogn…. Og da slet ikke på en SU – ” løn “!

Jeg nøjes med at sukke efter den og håbe på jeg vandt i lotto, som jeg iøvrigt ikke spillede…. Ha’ good luck med det og jeg fortsatte med, at kigge på brugte barnevogne. Helt ubevidst søgte jeg noget ligende min nu ” drømme ” barnevogn… Men nope! Intet kunne slå den ud af hovedet på mig… Suk altså!

Så var det jeg nogle uger efter blev gjort opmærksom på, at man faktisk kunne få vognen med 20% rabat på… Stadig mange penge, meeeeeen 20% er da en okay besparelse og bedre end ingenting… Men kunne stadig ikke retfærdiggøre, at bruge SÅ mange penge på en barnevogn… Eller kunne jeg? Med Emilia var min barnevogn også brugt, så blev enig om det kun var rimeligt jeg fik en ny denne gang. Ja, nemlig!

Inden jeg fik set mig om havde jeg været forbi Kære Børn – Valby, hvor jeg fik en yderst god service og gik derfra med en bestilling på min kærlighed ved første blik barnevogn og depositum betalt! Resten blev delt op betalt af løbende… Sååå fedt! Jeg var glad! Meget glad!
I takt med tiden nu nærmer sig termin og jeg ser flere og flere med samme barnevogn blev jeg alvorlig meget i tvivl om jeg havde valgt den rigtige vogn! Spørgsmålet var om jeg skulle have købt en kombivogn, som er bedre egnet til bus og tog ture…. Må indrømme når jeg så en mor forsøge, at stige på bussen med samme størelse vogn, som min gik det op for mig at den fyldte GODT i bussen! Pludselig virkede den bare SÅ stor! Og med tanken om, at jeg skal bære hele barnevognskassen med op i lejligheden ville den være ret stor, at bære på…. Ohhhh, shit et dilemma jeg nu stod i!

Jeg søgte gode råd alle steder fra med fordele og ulemper ved en kombivogn vs almindelig barnevogn. Og nogen gange sov jeg ikke om natten! Mange besøg i Kære Børn og se på begge vogne op mod hinanden. Min allerstørste frygt var om jeg risikerede lillebror voksede ud af kombivognen inden vinteren var omme… Synes måske nok det var tidligt han så skulle over i en barnevogn nemlig… :/

Alligevel endte jeg altså med, at lave min bestilling om i SIDSTE øjeblik – i går og bestille en kombivogn i stedet for! Desværre kunne jeg ikke få den i samme farve, som barnevognen så det blev en anden, som jeg også var ret så vild med… Jeg kan allerede mærke det var det HELT rigtige valg! Det er jo stadige drømme vognen bare mindre og en lidt mørkere farve! + den nu også kan stå på min altan – ikke dårligt. Og når man bruger så mange penge på en barnevogn, så SKAL den bare være HELT perfekt og føles 200% rigtigt!

Jeg er virkelig GLAD og kan slet ikke vente med, at skulle ud og lufte vognen med baby og storesøster om forhåbentligt kun 3 uger – og meget gerne før det! I dag rammer jeg en STOR milepæl – nemlig 37+0 hvilket betyder lillebror nu er 100% færdigbagt og jeg altså har gjort min pligt og han godt kan se, at få fingeren ud og finde udgangen! Han har præcis 3 uger til det…. Og hvis han er ligeså sød, som sin søster kommer han lige på terminsdagen… Og ikke en dag efter!

Han er SÅ velkommen nu…. Ja, vi kan faktisk ikke vente mere! For at få tiden til, at gå hurigt er vi taget på landet, hvor vi skal hygge og Emilia kan føle det er sommerferie inden han melder sin ankomst.
Første billede er min første bestilling – altså min kærlighed ved første blik barnevogn….

image

Som altså blev ændret til denne sag af en kombivogn med sort stel…

image

Jeg siger bare… Nogen kan slet ikke vente med, at få den hjem! Så kom nuuu ud Lillebror!!!!

Våde sommerhilsner og rigtig god weekend 🙂

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *