Jeg er godt nok kun lige budt uge 38 velkommen og har altså to uger til termin endnu og lillemanden viser på ingen måder tegn på, at han er ved at finde udgangen! Men hvis en hulen masse plukveer, der niver godt samt følelsen af han sidder med en meget spids kniv og stikker mig i tissekonen er tegn på en fødsel meget snart, så skal jeg da ikke klage! Men det tror jeg sgu næppe… Suk!

I torsdag var jeg atter en tur til jordemoder og her havde jeg forberedt mig på en salgs tale, der skulle bringe en enkelt tåre frem i håb om, at hun ville bare kigge i mit underliv for tegn på en fødsel… Og så havde jeg tænkt mig, at smide mit allerbedste ” vil du ikke nok lave en hindeløsning på mig ” ansigt til hende…. Men NEJ! Hun vil ikke engang bare KIGGE!!! Jeg gik derfra skuffet og pisse fornærmet…. Øv!

I øvrigt blev han nu skønnet til, at veje 3400g!!!! Der må være noget heeelt galt tænker jeg! Tænk at han skulle tage godt 500g på siden min vægtscanning, som var en uge forinden! Jeg begynder seriøst, at blive bange for at føde en kæmpe baby hvis det holder stik! Gudskelov ved jeg de kan tage fejl!

Projekt baby ud NU – startede i går med, at forsætte hvor jeg slap inden Emilia og jeg tog på en mini ferie på landet. Så i går fik jeg rengjort køkkenet færdigt og gulvet fik en ordentlig tur med moppen og bagefter fik gangen og lillebrors værelse en tur! Pyyyyha, en masse gode plukveer, som jeg håber på kan starte noget i gang! Efter den omgang endte jeg på sofaen med bækken smerter og ustyrlige plukveer…. Så jeg stoppede for den dag og i stedet tog Emilia og jeg i biografen og så den nye Ice Age film…. Hun er pt. i ” jeg keeeeeder mig humør ” når tingene ikke går efter hendes hovedet… Suk!

I dag fortsætter projektet, hvor stuen og badeværelset skal havd en ordentlig tur – igen i håb om at sætte noget i gang! Og bagefter er jeg kommet til, at love vi skal på cykeltur med madpakker… Alt imens vi gør rent ( ja vi – for Emilia får en klud til, at tørre karme af ) hun skal jo ikke ” keeeeede sig! ” for meget…

I øvrigt drikker jeg 1-2 kopper hindbærbladethe i håb om, at det også kan gøre noget! I går aftes forsøgte jeg med zoneterapi på mig selv, men måtte opgive da jeg dårligt nok kunne nå…. Ja, hvad gør man ikke! Heldigvis skal jeg ud og have akupunktur og en hindeløsning i næste uge, hvis ikke jeg har født inden!

Behøver jeg sige jeg er TRÆT af, at være gravid ??? Og kunne det ikke bare være skøøøønt hvis mit næste skriv herinde var, at jeg havde født?

Positive tanker må gerne sendes i min retning, tak. Og ellers en rigtig dejlig weekend til Jer.

Nu skal jeg igang.

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *