Der har den sidste uges til – og vist nok mere været stille her og det har har fået nogle til, at tro jeg havde født og blot nyder min baby. Det har dog ikke været tilfældet, da jeg blot har nydt den sidste tid med Emilia inden hun pludselig skulle dele mig med hendes lillebror. Vi har haft en skøn og dejlig ferie sammen, som har bragt en masse oplevelser for os. Det har selvfølgelig været begrænset hvor aktiv jeg har kunne være pga. den tunge mave og bækken problemer.

Men NU kan jeg endelige med stolthed og meeeget ømme bryster dele den glædelige nyhed med jer!!! HE IS HERE!!!! Lillebror – der altså endnu ikke har fået navn endnu kom til verden torsdag aften 28/7 kl. 23:39 på min sofa! Han vejede 3520 g og hele 51 cm lækker baby! Han ligner sin storesøster, som nyfødt – meget smuk dreng ( hvis I altså spørg mig ) med en masse lækkert hår.

Jeg havde den mest fantastiske fødsel hjemme og jeg tænker det er en oplevelse jeg må dele med jer, når overskuddet kommer. Men WOW hvor var det en tryg oplevelse og helt perfekt!

Kl. er lige nu 04:30 og min lille baby og jeg har sovet intet mindre end 4 timer i streg i nat! Det lader til min mælk allerede er løbet til og mætter godt i maven. Jeg føler mig helt udhvilet og klar til et hjemmebesøg kl. 9 af en jordemoder, der skal have taget blodprøver af ham.

Senere i dag sender jeg Emilia på sin sidste ferie uge hos sin far, hvor hun skal holde ferie den næste uges tid. Det er både dejligt for mig, men hold nu op jeg savner hende allerede bare ved tanken og de skide hormoner tager over og tuder lidt. Ja, ja jeg ved godt sådan en uge går hurtigt, men straks efter skal hun jo starte i skole…. Og det tuder jeg også over! Tænk engang hun skal op i 2. Klasse!!! Jeg forstår det ikke!!! Suk og vræl – igen!

Hun er og været præcis den storesøster jeg forestillede mig og stoltheden lyser ud af hende. Hun kysser og trøster ( i hvertfald forsøger ) og kan slet ikke have han græder. Jeg er en meget glad og stolt mor! Hun har taget det så flot og jeg er 200% opmærksom på hende og evt. reaktioner, men indtil videre har der intet været. Jeg føler mig så beæret og kunne ikke være mere glad. Lillebror er så mild og sover rigtig meget.

Men nu vil jeg se om vi kan få en time mere på øjet og om ikke andet bare ligge og putte mens vi venter på storesøster lister ind og morgen hygger med os.

Indtil da vil jeg ønske Jer en dejlig søndag. Følg gerne med på min Instagram profil @l.araiba hvis du ønsker, at se flere billeder af lillebror. Det vil nemlig blive begrænset med billeder af ham her på bloggen. Profilen er privat, men ansøg bare.

Jeg glæder mig til, at dele min hjemmefødsel med Jer, men indtil da blot en update herfra mig.

image

image

Tak fordi du læste med.

logo_brun_bred

5 Comments on Velkommen til verden lillebror.

  1. Kære Lari. Stort tillykke med lillebror 🇩🇰 Hvor ser han dejlig ud. Jeg er så glad for at fødslen var en god oplevelse for dig. Rigtig meget held og lykke ❤️

  2. Hvor er han bare smuk og dejlig og virkelig skønt at høre at alt er gået så godt 😍 Igen stort tillykke med ham 🙂
    Knus fra mig og rakel Ósk 😄

  3. åhhhh kære alle tre ☘stort tilykke med smukke lillebror hvor er han dog bare stor og lækker✌🏻️👏🏻☺️😂❤️👶🏽 kæmpe knuser herfra glæder mig til at læse om bebses ankomst 😉☺️😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *