Jeg overlevede uden stress! Denne mandag hvor Emilia skulle starte i 2. Klasse har jeg længe set frem til! Både det, at hun starter i 2. Klasse og jeg stadig ikke fatter hun er blevet så stor, men også til at se hvordan jeg klarede det med en baby og så få sendt hende i skole.

For selvom hun er så stor nu, at hun sagtens kan gå selv så synes jeg bare det er hyggeligt, at følge hende i skole om morgenen… Så jeg var noget spændt på, at se hvordan det hele skulle gå med lillebror, der indtil nu har sovet til omkring kl. 6…

Emilia vågnede kl. 6 og kom listende ind til os og puttede den sidste halve time inden vækkeuret ringede. Spørg lige om det var møg hyggeligt, at ligge der med sine børn?! I love it!
Og jeg kan allerede nu sige det gik sååå godt med, at få hende gjort klar og sørger for lillebror var fodret af og kunne sove mens vi gik. Man skulle faktisk tro jeg havde smug trænet, så godt gik det. Faktisk var vi i så god tid, at Emilia fik set lidt Netflix mens jeg blev færdig og slæbte barnevognen ud. Det hjalp da også på det, at madpakken blev smurt om aftenen i stedet for om morgenen, som jeg plejer.

Stoltheden lyste ud af hende, da vi kom derop og hun kunne vise hendes lillebror frem… Jeg selv gik hjemad af, da klokken ringede ind og følte en kæmpe sejr og blev enig med mig selv, at det var sgu da nemt nok og alting nok skulle gå. Ny hverdag og rutiner kan bare komme an!

At han så skreg da vi kom hjem er så en helt anden snak…. Suk!

Hvilket minder mig om, at han fik sit første bad igår og har aldrig hørt ham skrige SÅ meget! Det var på grænsen til overgreb og jeg følte mig, som verdens ondeste mor! Gudskelov stoppede det da han kom op og blev tørret og kysset på. Og jeg siger Jer han sov bare SÅ godt bagefter! Næste gang vi skal i bad bliver det brusebad i håb om, at han vil nyde det lidt mere og jeg også… For hold nu kæft mand jeg ville lyve hvis jeg sagde jeg var helt rolig og slet ikke panikkede mens sveden og mælken løb om kamp ned af mig…. Sikke et syn!

Ja, det er jo så i disse situationer en ekstra hånd ville have været rart…. Emilia synes bare det var synd for ham og kan ikke lide han græder så meget. Men vi klarede det… Det gør vi ALTID!

Håber jeres mandag var ligeså god, som vores herhjemme. Om ikke andet så rigtig god aften. Her skal der puttes med min kængurubaby og finde en ny serie jeg kan blive afhængig af…

Og så var det min baby vågnede….

God aften!

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *