Ja, så går det faktisk godt herhjemme med lillebror! Jeg har fået mig en rigtig dejlig nem baby. Nem på den måde, at han sjælden græder og ellers skider, spiser og sover han meget. Når han græder er det som regel en prut eller bøvs, der enten er på vej eller sidder i klemme et sted. Meeen han er også kun tre uger og alt kan jo ske…

Jeg kan endelig nyde en stille stund, hvor vi leger ” hvem kan stirre længst tid ” og det er med begge øjne åbne nu! Juhuuu! Hvilke smukke øjne han har fået sig. Vi startede ud med en tilstoppet tårekanal på hans venstre øje, som endelig er ved at forsvinde igen. Han var ikke meget for, at åbne det øje hans første uge.

Udover hans perioder, hvor han tror han er en kængurubaby og kun vil hænge på mig, så er vi faktisk også ret dygtig til, at ligge selv og sove. Han elsker en tur i sin barnevogn og jeg har i et desperat forsøg på, at få ham til at sove en sen aften puttet ham deri og kørt rundt i min stue…. Sikke en ro der blev og han sov skide godt! En lur på altanen er også prøvet og hurra for jeg valgte en kombivogn for hold da op den er nem og få op og ned samt den passer perfekt til min altan!

Vi sover okay om natten, hvor han bliver ammet liggende og så sover vi ellers videre sammen. Det fungere fantastisk for os. Skulle han skide midt om natten bliver han skiftet i sengen i dæmpet lys og ellers ingen ble skift. Vil tro jeg ammer 2-3 gange inden vi rigtig står op. Jeg klager ikke.

Det har indtil videre også været dejligt nemt, ( 7-9-13 og bank under bordet ) at få gjort Emilia klar om morgenen og få fodret ham af, således at jeg kan følge hende i skole. Dog har hun et par gange måtte selv gå hjem fra fritteren, da det ikke lige passede med jeg kunne nå det fordi han hang i brystet. Og hvor er det rart hun nu er så stor, at hun kan det og lysten også er der. SÅ er man altså blevet stor!!!

Jeg er så småt ved at lære ham, at kende rigtig godt og kan kun sige han er en rigtig DIVA unge, der har et særligt “diva-skrig ” når han ikke lige er så tryg ved situationen eller mælkebaren ikke åbner hurtigt nok…. Manner han kan skrige HØJT! Heldigvis er det ikke ofte.

Udover jeg ammer rigtig meget og mine bryster er godt trætte – så trætte at jeg konstant har en sang i hovedet om trætte patter, som Diskofil vist nok har lavet for maaange år siden, når jeg igen igen må åbne mælkebaren for 100 gang, så er jeg ualmindelig lykkelig over jeg tilsyneladende har mælk nok og med en masse næring i! Så meget næring at han på 13 dage havde taget 600g på og jeg forstår nu hvor de tykke kinder og dobbelthagen kommer fra. Mor er SÅ stolt!

Lillebror som nu ikke længere hedder lillebror, men nu har fået navnet Elijah er helt igennem dejlig! Navnet er ikke valgt fordi det har en særlig betydning, men fordi jeg synes det er pisse fedt og passer lige til min søn. ( og lidt fordi ham Elijah fra The Originals er lidt sød og jeg engang faktisk var helt vild med Elijah Wood ) Og så lyder det skide godt med Emilia.

Han er så rolig og jeg elsker han kan sove for sig selv og det aller sødeste er, at han bliver SÅ forskrækket over hans egne prutter og da han ser så ualmindelig sød ud, når han begynder at græde har han en ond mor, der blot griner og synes han er sååååå sød!

Havde også helt glemt hvor meget lort pludselig fylder i ens hverdag og det at blive tisset og skidt på blot er sødt og kun lidt meget ulækkert! Hvor meget jeg end prøver, så kan man altså IKKE gribe en baby lort, der er flydende! Det ryger lige igennem fingrene skal jeg sige Jer! Så det prøver jeg at stoppe med. Men hvor jeg elsker min babys selvtilfredse look efter en ordentlig omgang lorteble – og det skal helst laves lige efter man har fået en ny ble på…

Jo, jo vi har det godt i det lille hjem og min energi er så småt begyndt, at vise sig igen. Nogen dage bedre end andre, men ellers er jeg overrasket over, hvor godt det går med ham og os. Vi nyder ham og overdynger ham med kys og kærlighed fra både Emilia og jeg.

Så nåede jeg også liige, at skrive dette inden han knirker igen… Så jeg er den, der er smuttet! Jeg har kunder i min mælkebar..

image

image

Ønsker Jer en god aften – og weekend!

logo_brun_bred

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *