Jeg har haft en MEGET… tjaa hvad skal jeg sige… absurd samtale med en politibetjent fra Nyk. politi…..!🤔  Jeg har faktisk været i CHOK tilstand over, at man som politi GIDER bruge sin tid, energi OG resourcer på, at ringe til mig og fortælle mig NØJAGTIGT det samme som man selv kunne ringe mig op og sige!!! – Efterfølgende tænkte jeg om det overhovedet VAR en ægte betjent, for den samtale var virkelig, virkelig underlig….! Hvilken betjent spørg ikke mere ind til misbruget og den psykiske vold, som jeg taler om… Men istedet KUN har fokus på at fortælle mig hvordan jeg skal løse mine egne problemer bag lukkede døre…🤔 = forsøger at lukke munden på mig også! Burde der ikke ringe nogle alarm klokker hos den betjent? Eller hvad?! – var det en afhøring eller hvad pokker gik den samtale egenlig ud på!?

At man “ pudser “ en betjent på mig… uden den politianmeldelse jeg konstant blev truet med, hvis jeg ikke lod mig blive kontrolleret til hvordan JEG skal tackle min egen barndomshistorie. De fik IKKE det ud af det, man ønskede! Tværtimod fik jeg virkelig sat nogle tanker i gang hos Hr. Betjent – håber jeg! Sørgede for han OGSÅ forstod hvorfor jeg ikke bare lader mig styre, og hvor vigtigt det var for mig at stå fast!

Stakkels stakkels Hr. Betjent nu også en del af deres syge kontrolerende adfærd! Mig: “Men har du spurgt dem, om de ønsker en dialog med mig?” Svaret kender de fleste jo allerede. Det var SÅ tydeligt Hr. Betjent INTET vidste eller kendte til sagen/situationen, da han blev VED med at snakke om dialog og løse tingene bag lukkede døre! Så DET måtte jeg altså sætte ham ind i fra mit perspektiv. Han var sendt for at true mig til tavshed! Intet andet…!

Man har selvfølgelig undladt at fortælle Hr. Betjent HVOR MEGET jeg har tigget og bedt dem om, at blive LYTTET til! Fundet modet til at åbne op og gå til noget nærmeste familie i håb om hjælp til en dialog, hvor jeg bliver mødt af den selv samme mur! Og endda en reaktion der nu ved nærmere eftertanke slet ikke kommer bag på mig…. øv! De som har ønsket at lytte til mig, har også forsøgt at række hånden ud til dem om
en dialog – og jeg selv inklusiv med en psykolog. De vil ikke høre fra MIN egen mund hvorfor jeg påstår de har skadet mig psykisk – og ikke mindst hvordan.

Som jeg sagde til Hr. Betjent, så er vi jo kun og KUN kommet så langt ude her, fordi de NÆGTER at snakke med mig, men ønsker blot jeg vasker mit “beskidte undertøj “ bag lukkede døre med min psykolog, så ingen får kendskab til alkoholmisbruget og den psykiske vold/kontrol. For ikke at snakke om hvordan jeg har beskyttet dem i alle årene.  For så længe jeg er i deres liv kunne jeg ALDRIG drømme om, at konfrontere dem som jeg gør nu! ( eller mangel på samme ) Måske den dag de ikke længere levede ville jeg turde stå frem.  Og når de ikke forstår alvoren af, hvodan mit liv altid indtil nu har taget udgangspunkt i den følelse af, jeg skylder dem ALT! Og derfor måtte bide smerten i mig og fortrænge! Men fordi jeg fortrænger og vi kommer videre, så retfærdiggøre det bare IKKE den psykiske vold, som de altså selv mener det gør-åbenbart! “Gør det vel?! Hr. betjent?! “ spurgte jeg ham om! And no comments on that!🤷🏾‍♀️ Ganske enkelt kunne han ikke svare mig på RIGTIG mange spørgmsål for hans formål var sgu KUN at få lukket munden på mig…. offentligt. Jeg skule hele tiden forsvare mig selv og sætningen “ Det kan jo gå ud over dig selv, når du går offentlig frem med den slags “ – og jeg spørg kan du fortælle helt præcist hvordan, det kan skade mig selv at sætte fokus på psykisk vold?! – No comments!

Læs fortsættelsen lige her du!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *