Men så skød man sig selv gevaldigt i foden med deres arrogante holdninger. Og Lari ville ikke makke ret og være enig, og derfor bliver jeg nu truet med advokater mm! Jeg har sagt det før… men gentog det til Hr. Betjent igen…. – Jeg citerer lige mig selv:

“Hvis de VIRKELIG føler sig krænket og mener jeg taler usandt om dem, så synes jeg de skal kræve deres ret og melde mig til politiet, som de nu gentagne gange har truet med “ – Istedet for at køre med de her små advarsler/trusler, som nu er endt i psykisk vold mod min tavshed.

For lige nu har de formået at få POLITIET til, at ringe til mig og opfordre mig til, at gå i den dialog som de selv NÆGTER mig… 🙄 At jeg IKKE må fortælle om min barndom offentlig… eller wait wait…. jeg må egenlig GODT, bare det IKKE er den del hvor det ikke er til deres eget fordel og pæne billede ud af til… Med andre ord så længe det ikke er om dem, så kan jeg skrive og fortælle løs! Og så sidde de normalt på første linje til, at rose mig for min ærlighed og åbenhed, men når det SÅ rammer en selv, så kaster man med trusler istedet for at løse det… Hvor dobbeltmoralsk er det ikke lige?

Hr. Betjent gjorde VIRKELIG sit bedste for ikke at skuffe dem, men jeg sendte ham retur med en besked om, at hvis DE vil lytte til mig, så lytter jeg gerne… DE er velkommen til at tage kontakt, men hvis de tror jeg stopper med at følge min drøm nu, fordi en håndfuld mennesker som kender mig og vores fælles historie kan regne ud hvem det er jeg omtaler, er simpelthen IKKE mit problem – længere! Hr. Betjent opfordrede mig også til, at komme videre med mit liv… og IGEN ( dybt frustreret ) må jeg forklare ham, at det jo NETOP var det jeg gjorde og prøvede på… Men at nu HAM også, og dem der forsøger at standse mig fordi måden JEG vælger at komme videre på IKKE vil accepteres af dem! Den rigtige og eneste måde for dem er jeg holder min kæft!

Kære DIG, som nu er spion for dem, dig der sørger for de er helt opdateret med ALT hvad jeg deler her på min IG, synes du ikke du burde bruge din energi på at passe DIG SELV?! Eller være voksen nok til, at bygge BRO mellem os istedet for, at fylde benzin på bålet ved at holde øje med mig for dem?! Ønsker du virkelig at blive en brik i deres liv og gøre deres beskidte arbejde og blive udnyttet?! Sig mig… Hvad får DU ud af, at være deres spion?! JEG KAN IKKE TRUES IHJEL!!! Det ender med vi kommer ud i en stalking sag….

Jeg er TRÆT af det… Men okay… Så er der mere at skrive om den psykiske vold helt fresh, hvis de ikke snart opdager jeg ikke stopper….

Det var bare det.

#hejframig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *