Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/laraiba.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/laraiba.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Om - Laraiba

Om

Jeg er døbt Laraiba også herfra mit blog navn kommer fra. Rigtig mange mennesker ved ikke, at jeg er døbt Laraiba og Lari blot er mit kalde navn.
Det er ikke mere end et par uger siden jeg sad og rodede med min blog og Emilia kom og satte sig ved siden af mig. Hun spurgte mig, hvad der stod og jeg læste det højt for hende.
“ Hvad betyder det?” . spørg hun mig om.. “Øhh, ehm.. altså det er mit navn..” – og det var så den dag min datter, fandt ud af jeg ikke hed “ Lari “ – men det blot er et kalde navn.
Har i øvrigt erfaret det er meget velkendt i den afrikanske kultur med ” dæknavne”
Så der er lidt rigtig afrikaner i mig.. 😉

Jeg kan faktisk ikke huske, at jeg nogensinde er blevet kaldt ved mit fulde navn…
Min far kaldte mig “ Lari” – med en accent, som kun han kunne lave.. <3
Og det er siden hen hængt ved.. Og tak for det.. Forestil Jer lige, at skulle stave til mit navn heeele tiden.. – hvad jeg ikke har heddet gennem tiden. Men som man siger.. Kært barn har mange navne.. 😉
Jeg kom til Danmark i 1997 med min far, men han blev desværre syg kort tid efter og døde indenfor et år. Min far var gift med min bonusmor og sammen fik de min lillesøster på nu 18, men meget snart 19!! – mega crazy!

Efter min fars død flyttede jeg til Klint ved Nykøbing SJ, hvor jeg boede sammen med min bonusmors´ far og hans kone.. Dem vil jeg omtale ” mormor og morfar ” i bloggen. Det var så vidt jeg ved min fars ønske, at de skulle få forældremyndigheden over mig, så jeg ikke blev sendt tilbage til Ghana. – og tak fordi I sagde ja ♥

Siden min fars død har jeg kæmpet med, at finde mig selv.. Mine egne rødder, hvem er Laraiba? Det er endnu ikke lykkedes synes jeg.. Jeg lever med min identitetskrise.. Det er åbenbart et livsproces… Igennem denne lange og hårde proces er jeg blevet mødt med op og nedture, som kun ganske få kan forestille sig. Jeg har været i plejefamilie, boet på opholdsted, tre diagnoser, m.m – ja listen er laaang. Min bagage er godt fyldt og jeg vil med denne blog løbende dele den med Jer.

Men først må vi starte med begyndelsen. De første skridt i ” hvem er Laraiba processen ” er taget med denne rejse tilbage til mine rødder, hvor min mors familie og fars er boende.. Helt præcist i Koforidua.

Jeg er så heldig, at være storesøster til 4 piger – hvor af den ene på snart 19 bor I Danmark med sin mor. Og de tre andre i Ghana med vores fælles mor.

Som 19 årig blev jeg mor til verdens dejligste DIVA som idag er 6 år. Hun er min helt egen motivationskilde – og vil vove og påstå hun er grunden til, at jeg er hvor jeg er idag og blevet det menneske jeg er ♥

Jeg er uddannet kontorassistent i 2013 og arbejder i dag med administration, service og økonomi. Og så stod jeg desværre ikke forrest i køen, da der blev uddelt korrektur evner, så bær over med mig… Komma, er noget fanden har skabt! Men i tilfælde af jeg mangler kommaer, så får I lige nogen med på vejen- og tage gerne stavefejl med et gram salt.:
,,,,,,,,,,,,,,,,,, 😀

Velkommen til mit personlige univers <3

cropped-logo_brun_bred.jpg