Hej med dig!

Jeg håber du er landet her fordi, du er til hudløse ærlige fortællinger. På denne blogside vil jeg bryde MINE tabuer, som menneske og vigtigst MOR. Jeg vil udfordre mig selv og tage dig med på min drømmerejse om, at sætte fokus på Psykisk vold – og relationskompetencer mellem mor&barn. Når jeg skriver og taler er det med udgangspunkt i mine egne barndomsoplevelser og historie. De udfordringer og konsekvenser fra den psykiske vold, som jeg har skulle leve med vil jeg gerne dele med dig. For MIN egen skyld og proces, men også for dig bag skærmen, som kan genkende de ting jeg vil dele løbende med Jer. Jeg vil tage Jer med på den usynlige rejse jeg har været på, og vise Jer hvordan man kan rejse sig stærkt og nogenlunde mentalt op igen efter at have oplevet psykisk vold helt som barn og nu som voksen. Udover den profesionelle hjælp jeg har fået, har jeg læst ufattelig mange bøger om børnepsykologi, psykisk vold og alkoholmisbrug, som har givet mig en viden, som jeg ønsker at give videre… Og så har jeg selv udviklet en masse konkrete værktøjer, som jeg ønsker at dele ud af til dem, der har brug for det. Værktøjerne bruger jeg selv i hverdagen meget…

At stå frem på denne måde, er ikke nyt for mig, da jeg tidligere har deltaget i en kampagne med ” En af os ” om at bryde tabuet om psykisk sårbare på arbejdsmarkedet. Men at stå frem med lige netop dette emne ” Psykisk vold og dét at leve med alkoholmisbrug” er første gang, da selvsamme personer som har ydet den psykiske vold har været en del af mit liv indtil en dag i februar og derfor har det haft en ubærlig pris, at bryde ud og stå på egne ben. Og den pris koster trusler og psykisk terror om min tavshed. Den process kan du læse mere om på min IG profil… Det er endnu mere vigtigt for mig jeg IKKE lader mig blive skræmt og påvirket af den psykiske terror, men derimod bruger det til at komme videre og få åbnet øjnene op for hvordan psykisk vold OGSÅ kan foregå. Da jeg har mange ting på hjertet om disse emner, vil jeg forsøge at lave en rød tråd over mine fortællinger.

Du kan allerede NU, læse en hel masse på bloggen om mine tabuer og fortællinger om mig og mit liv fra jeg kom til Danmark og indtil 2016, hvor jeg blev mor til to. I fortællingerne vil du støde på min ” Mormor og Morfar ” og måske bemærker du hvordan jeg kun omtaler dem, med positive og rosende ord. Takker for de valgte mig til og alt er og var rosenrødt. Jeg gjorde mig selv til problemt i hjemmet og DE valgte ikke, at fortælle sandheden om hvordan de ” opdragede på mig .” Men der var også en anden historie mellem os. Den barske af dem alle, som jeg dengang absolut IKKE turde snakke eller skrive om. Men det tør jeg nu.. på trods af voldsomme trusler, så ER jeg kommet ud af deres alkoholmisbrug som med alkoholiker. Min loyalitet og tavshed omkring den psykiske vold, drikkeriet og ekstreme kontrol sluttede, da de noget så grænseoverskridende synes JEG skulle vide, at man altså i Danmark har fået en ” latterlig lov ”  så man nu ikke kan opdrage på sine børn uden, at blive fængslet! De frygtede jeg ville melde dem, og havde behov for at få bekræftet om jeg var enig med dem… og dét var jeg ikke! Og så er vi altså her!

Jeg vil MEGET gerne vise dem og JER forskellen på opdragelse og psykisk vold på især børn, (som man tydeligvis har svært ved at skelne.) For så vidt jeg ved opdrager man ikke sine børn til, at komme så langt ud at man ikke ønsker at leve mere..! Og jeg var HELT derud! Det bliver en hård rejse for os alle – ikke kun for mig, da jeg kommer ind på nogle ret heftige og ærlige eksempler på hvordan psykisk vold på børn også kan vise sig og sidst, men ikke mindst hvordan volden skader flere år efter, hvis man ikke handler på det og sine adfærdsmønstre. Og det er netop her jeg håber, at kunne gøre en forskel med denne blog og kommende foredrag. Tilbage i 2013 hvor jeg deltog i kampagnen ” Gal eller Normal til Jobsamtale” med en En af os. Måtte jeg give afkald på mere fokus indenfor området( psykiske sygdomme ), da det ellers ville kræve jeg skulle konfrontere denne del af min barndom, så jeg 100% kunne være tro og ærlig mod mig selv, men også for dem der skulle høre på mig. Og nu byder endnu en mulighed, som jeg altså griber.

Jeg stopper her… Da jeg meget hellere bare vil IGANG! Lige HER kan du læse om min samtale med en Hr. Betjent i sidste uge man har fået til at, ringe mig op for at fortælle mig HAN synes jeg skulle ” vaske mit beskidte undertøj privat ” SPÆNDENDE IKKE?!

P.S: Jeg stod desværre ikke forrest i køen, da Gud uddelte korrektur evner, så bær over med mig… Komma og tegnsætning er noget fanden har skabt! Men i tilfælde af jeg mangler kommaer, så får I lige nogen med på vejen- og tage gerne stavefejl med et gran salt.,,,,,,,,,,,,,,,,,, 😀

P.P.S. Du kan læse mere om mig her…

Velkommen til mit personlige univers <3

F8B4F794-636B-4B4A-BF09-5486A67C7161

cropped-logo_brun_bred.jpg